donderdag , oktober 21 2021
Bedelende vrouwen Madrid
Home / Geen categorie / Bedelende vrouwen uit Madrid staan open voor transfer naar Eindhoven

Bedelende vrouwen uit Madrid staan open voor transfer naar Eindhoven

De bedelende vrouwen uit Madrid willen hun werkterrein graag verleggen en zijn aan het onderzoeken of een transfer naar Eindhoven mogelijk is. Zo laat een woordvoerster van straattheatergroep ‘De bedelende vrouw’ weten. ‘Nog nooit hebben onze vrouwen het zo naar hun zin gehad als afgelopen dinsdag, dit willen ze altijd’, aldus Settela.

Gulle PSV fans in Madrid

Op diverse filmpjes op internet is te zien hoe gul de PSV fans waren en het geld kwam letterlijk met bakken uit de hemel vallen. De vrouwen bedankten de fans en gaven enthousiast high-fives! Om deze reden overwegen de vrouwen aan te sporen op een transfer naar het zuiden van Nederland.

Gulle PSV Fans in Madrid

Selectieve beeldvorming journalisten

De woordvoerster van straattheatergroep ‘De bedelende vrouw’ laat weten teleurgesteld te zijn in de media die het gedrag van de PSV fans afkeurt. ‘Door slechts een kleine groep journalisten wordt nu een beeld gecreëerd dat we vernederd zijn. Je zou van een goed journalist verwachten dat deze hoor en wederhoor toepast, echter is aan ons niks gevraagd. Dit kost onze vrouwen in de toekomst hun inkomsten en dat betreuren we zeer. Onze straattheatergroep heeft reeds jarenlange ervaring en dit willen we niet zomaar laten afpakken door selectieve beeldvorming’

Teleurgesteld in politiek spel Marcouch

Settela laat weten ook teleurgesteld te zijn in politicus Marcouch die over de rug van haar vrouwen een politiek spel speelt. We weten allemaal dat het theater in Nederland het moeilijk heeft om de kop boven water te houden, echter om op deze manier te proberen de geldkraan naar onze artiesten dicht te draaien vinden we erg teleurstellend. Laat iedereen zelf beslissen aan welke voorstelling geld wordt gegeven.

Het stellen van vragen door kamerleden kost circa 3750,- euro per vraag, dit geld kan toch beter besteed worden? Moet je nagaan hoeveel muntjes je hiervan naar Nederlandse bedelaars had kunnen gooien, aldus Settela die het hier verder graag bij wilde laten.

Reageer op dit bericht

Check Also

3S3hBiJPBMY.jpg

Davy Pröpper #WELKOMDAVY

Kijk op ons YouTube-kanaal voor meer video’s van PSV TV. Abonneer je op dit kanaal ...