woensdag , juni 29 2022
Home / Blog / PSV-sterren pieken op Adidas kicksen

PSV-sterren pieken op Adidas kicksen

Eindhoven heeft hoge verwachtingen. Als altijd. Zinderende sferen maken zich dit seizoen meester van het Philips-stadion. Het PSV van Mark van Bommel wordt weer gevreesd in het land. Dit elftal trekt nieuwe fans aan, het spel vertoont drang naar voren en vermaak voor de supporters. Hoe de sterren dat doen? Ze worden elke week weer beter op Adidas voetbalschoenen.

Rood en wit zit in het bloed van Jorrit Hendrix. Dit is zijn jaar. Opgeleefd onder de instructies van zijn trainer is het middenveld van hem. In de geest van Jan Wouters, met de flair van Van Bommel. Hij is overal, op zijn Adidas X schoenen. Een schoen voor een buitengewoon eerste balcontact door het fluweelzachte Speedmesh. Vastberaden in zijn tackles, aanvallend in zijn passing en wijzend voor de instructies. Kaal, klein, agressief en op weg naar titels voor zijn club.

Hendrix passt naar De Jong. Ook de spits is als herboren, zijn Adidas Predato. Hij is geen schim meer van de onzekere variant van een aantal jaar geleden. Vol vertrouwen sluit het elftal aan zodra hij de bal ontvangt. Behendig in zijn balcontrole met de nieuwste voetbalschoenen van Adidas: het contact van de voet met de bal is puur.

Adidas en De Jong weten elkaar al lange tijd te vinden. In het afschermen van de bal, in het kaatsen naar een middenvelder en in het benutten van een kans. Met het hoofd of kiezelhard met zijn rechtervoet. Op weg naar de topscorerstitel en de schaal. Aanvoerder van de sterren. Zwervend om de spits liggen de kwaliteiten van Steven Bergwijn. Sneller dan het licht en zekerder dan ooit tevoren, vertrouwend op de Adidas X die hem ieder moment kunnen laten exploderen.

Teamspirit en individuele klasse komen als natuurlijk samen in het spel van de kleine aanvaller. Zijn positie is niet van belang, zijn gedrevenheid bepaalt de sfeer in het uitzinnige stadion. In korte tijd schoot al meerdere malen succesvol op doel. Steven Bergwijn heeft de toon voor het seizoen gezet en brandt van motivatie op zijn X voetbalschoenen. Het Duitse merk maakt het nog meer onnavolgbaar. En nog effectiever voor het doel.

Daar speelt Érick Gutiérrez graag op in. Op zijn Adidas Predators zoekt hij naar een oplossing vooruit. Diep, in de voeten of in de combinatie. De jonge spelmaker voelt zich als een vis in het water in Eindhoven. Opgevangen door Lozano, ontplooiend tot een dragende speler. Hij is wendbaar, ongrijpbaar en creatief door de Controlskin-technologie in het bovenwerk. Het geeft hem de balcontrole die hij zoekt.

Denzel Dumfries en Adidas verbazen de achterban elke wedstrijd. Zijn Adidas X-schoenen laten hem verdedigen als een beest en opstomen als een aanvaller. Een vederlicht model, die hem laten indribbelen als een vlinder. In zijn rug is Daniel Schwaab de betrouwbare partner. IJzersterk en stabiel in de duels, zoals zijn Adidas voetbalschoenen. Adidas Predator als partner om de Duitse voeten. Primeknot Collar als 360 graden pasvorm voor de stabiliteit én wendbaarheid.

Achter de hand zijn de kwaliteiten van Maximiliano Romero. Argentijns vuur, Nederlandse aandacht en Duitse voetbalschoenen. Zijn Adidas Predators hebben geen overbodige lagen in het bovenwerk. Zijn voordeel? Meer balcontrole over een groter oppervlak van de schoen.

Reageer op dit bericht

Check Also

16091866T0274

PSV wint van Roda JC in het beker toernooi

Ondanks een ongebruikelijk record heeft PSV vanavond eenvoudig de volgende ronde van het KNVB Beker ...