vrijdag , januari 28 2022
Home / Blog / Siem de Jong naar PSV?

Siem de Jong naar PSV?

Luuk de Jong of PSV

Momenteel is PSV bezig de broer van Luuk de Jong naar Eindhoven te halen. De in Newcastle op een zijspoor geraakte Siem de Jong zou graag terug naar Nederland komen. Hij heeft daar nog een contract voor 3 seizoenen. De broers uit Doetinchem hebben altijd samen willen spelen en die wens lijkt nu uit te gaan komen.

Siem de Jong speelde in het verleden 8 seizoenen voor de club uit Amsterdam en wist hier 4 landstitels mee binnen te halen. Hij zou in eerste instantie graag terug naar Ajax gaan maar daar is geen plaats voor De Jong. Bij PSV zou hij prima in de plannen van trainer Phillip Cocu passen.

Er staan nog enkele formaliteiten in de weg voordat PSV officieel Siem de Jong kan presenteren als nieuwe versterking. De medische keuring zal op korte termijn op de planning staan. De clubs zijn er uit voor de huur van een periode van 1 seizoen.

Enkele maanden geleden liet Siem de Jong nog weten dat Ajax zijn club is en hij graag hoopte dat de Amsterdammers kampioen zouden worden; “Ik hoop dat Ajax de titel wint. Ajax blijft gewoon mijn club. Het levert een beetje dubbel gevoel. Ik gun Luuk ook succes, maar als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha.” Aldus het gesprek met ELF Voetbal.

Reageer op dit bericht

Check Also

wJQGyr3iZcE.jpg

Ingezonden column: Lange weg naar normalisatie in het voetbal

Zaterdagavond 24 september 2016. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke Awayday naar Excelsior Rotterdam. ...