vrijdag , januari 28 2022
Home / Blog / Welkom bij de club, homo!

Welkom bij de club, homo!

Welkom bij de club, homo! Amsterdammer Tony Kok is vanaf heden de nieuwe E-sporter bij PSV.

Voor de camera van PSV TV laat Tony weten in Nederland geen favoriete voetbalclub te hebben en dus neutraal te zijn. Wel blijkt uit bronnen dat hij soms een Ajax shirt draagt als echte Amsterdammer. Dat klinkt natuurlijk niet logisch maar hij moet wel nu hij bij PSV een leuk contract krijgt aangeboden. Immers wiens brood men eet, diens woord men spreekt. En ach we doen toch allemaal weleens dingen waar we later spijt van hebben?

Uiteraard waren we liever dit bericht op een andere manier begonnen, echter is bij het overbrengen van een boodschap van belang dat je de betreffende persoon in verstaanbare taal aanspreekt. In de belevingswereld van Tony Kok zijn alle ‘boeren’ (lees: PSV’ers) homo’s en dus is hij na zijn transfer ook een van ons geworden. Een homo dus, en wij heten hem van harte welkom!

Nu is het zijn van een homo totaal niet erg, en zullen we ook maar meteen even een fabel uit de wereld helpen dat niet alle ‘boeren homo’s zijn’. Hoe dan ook Tony, kijk wel uit dat je tijdens het douchen geen zeepje laat vallen. Of douchen E-sporters niet na de wedstrijd?

Heel veel succes bij ons PSV, Tony!

Lees meer over de komst van Tony Kok op PSV.NL

Reageer op dit bericht

Check Also

16091866T0274

PSV wint van Roda JC in het beker toernooi

Ondanks een ongebruikelijk record heeft PSV vanavond eenvoudig de volgende ronde van het KNVB Beker ...